ul. Brzeska 134

PEKAO S.A.

kontakt@fundacjalenygrochowskiej.pl

Bal 28.01.2017 w Pałacu Łochów

Podczas uroczystego wieczoru, odbędzie się wernisaż wystawy sztuki nieprofesjonalnej „Szukamy Nikifora”, będący zwieńczeniem  pleneru malarskiego, w którym wzięli udział laureaci konkursu pod tym samym tytułem, organizowanego przez Fundację Leny Grochowskiej. Zakup mieszkań dla repatriantów będzie można wesprzeć, kupując obrazy sztuki profesjonalnej jak i nieprofesjonalnej podczas aukcji lub biorąc udział w loterii fantowej.

Po wernisażu odbędzie się bal karnawałowy poprzedzony recitalem fortepianowym w wykonaniu Alicji Kuczyńskiej oraz uroczystą kolacją przygotowaną specjalnie na tą okazję przez szefa kuchni Pałacu Łochów. Cały przychód z zaproszeń na bal oraz aukcji zostanie przeznaczony na zakup mieszkania dla rodziny repatriantów z Kazachstanu.

W balu wezmą udział repatrianci sprowadzeni do tej pory przez Fundację. Będzie to dla nich okazja do wymiany doświadczeń, ponieważ mieszkają w kilku miejscowościach i na co dzień nie mają możliwości się spotykać. Darczyńcy zaś będą mogli przekonać się, że ich darowizny przynoszą zamierzony efekt.

W programie

17.00 - Pałac Noworoczne Spotkanie Repatriantów

18.30 - Galeria Leny Grochowskiej Otwarcie Poplenerowej Wystawy Malarstwa Sztuki Nieprofesjonalnej „Szukamy Nikifora”

19.00 - Pałac Recital fortepianowy

Aukcja obrazów sztuki profesjonalnej i nieprofesjonalnej

Uroczysta kolacja

Bal karnawałowy

Loteria fantowa

Cały przychód z zaproszeń, aukcji i loterii zostanie przeznaczony na zakup mieszkań dla repatriantów z Kazachstanu.

Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata darowizny w wysokości 200 zł/osobę na konto:

Fundacja Leny Grochowskiej, 08-110 Siedlce, ul. Brzeska 134 PEKAO S.A. 68 1240 2685 1111 0010 5805 1659

z dopiskiem w tytule przelewu „DAROWIZNA - BAL KARNAWAŁOWY 28.01.2017” do dnia 20 stycznia 2017 r.

Rezerwacja zaproszeń tel. 25 644 14 64, 515 001 063 e-mail: kontakt@fundacjalenygrochowskiej.pl

Nocleg w Pałacu Łochów 28.01.2017

pokój 1-osobowy ze śniadaniem - 170 zł pokój

2-osobowy ze śniadaniem - 200 zł

Rezerwacja noclegów tel. 25 675 11 14, 25 675 13 90 e-mail: recepcja@palaclochow.pl

Serdecznie Państwa zapraszamy.

Poniżej wykaz obrazów, które znajdą się na aukcji podczas Karnawałowego Balu Charytatywnego.